Perheenisän huikea suoritus videolle – nappasi pallon baseball-ottelussa lasta ruokkiessaan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baseball-otteluissa nähdään toisinaan tilanteita, joissa yleisön edustajat nappaavat katsomoon lentäviä palloja. Yhdysvaltojen Ohion Great American Ball Park -stadionilla hämmästeltiin taannoin todellisen superisän ottamaa koppia pallosta.

Huikea tilanne tapahtui Cincinnati Reds ja San Diego Padres -joukkueiden välisessä ottelussa. Padresin Luis Campusanon lyömä pallo lensi kolmannen pesän takana olevaan katsomoon. Siellä istunut Jacob Kinsgley onnistui nappaamaan pallon ruokkiessaan samalla lastaan tuttipullolla.

Tilanne herätti hämmästystä niin ottelun selostajissa kuin yleisössäkin. Kingley kertoi lapsensa turvallisuuden olleen koko ajan etusijalla. Hän huomasi pallon lentävän kohti, ja teki parhaansa suojellakseen pientä poikaansa samalla kun hän nappasi pallon käteensä.