CMX perui kaikki esiintymisensä – yhtye jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen pitkän linjan rockyhtye CMX on perunut tälle kesälle suunnitellut esiintymisensä. Keikkojen yllättävä peruuntuminen on herättänyt ihmettelyä yhtyeen fanien keskuudessa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Soundi.

CMX:n oli määrä esiintyä heinä- ja elokuussa Nivalan Tuiskulassa, Ylitornion Aawastockissa ja Helsingin Allas Sea Poolissa. Kaikki kolme keikkaa on kuitenkin sittemmin peruttu. Tapahtumien Facebook-julkaisuissa yhtyeen kerrottiin vetäytyvän määrittelemättömän pituiselle tauolle, mutta toistaiseksi CMX ei ole julkaissut asiasta virallista tiedotetta.

CMX teki taannoin levytyssopimuksen levy-yhtiö Sakara Recordsin kanssa, jonka kautta yhtyeen uuden albumin on määrä ilmestyä. Vuonna 1985 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut yhteensä 16 studioalbumia. Niistä viimeisin, Alkuteos, julkaistiin vuonna 2018.