Johnny Depp oikeudessa – fani toi oikeustalon eteen kaksi alpakkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisen näyttelijäpari Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiä on jatkunut kolmen viikon ajan. Heard on väittänyt Deppin pahoinpidelleen hänet, kun taas Depp haluaa palauttaa maineensa takaisin. Deppin fanit ovat tukeneet näyttelijää kaikilla mahdollisilla tavoilla, jopa tukieläimillä toimivina alpakoilla.

Oikeudenkäyntiä on seurannut monet ihmiset, jotkut ovat jopa matkustaneet paikan päälle. Yksi Johnny Deppiä asiassa puolustavista on Andrea Diaz, joka seisoi oikeussalin ulkopuolella kahden karvaisen eläimen kanssa. Eläimet ovat Dolce ja Inti -nimiset alpakat. Toisen alpakan kaulassa roikkuu kyltti, jossa halutaan oikeutta Johnny Deppille.

– Ajattelin, että alpakat voisivat piristää hänen päiväänsä, Andrea kertoi Washington Postille.

Andrea Diaz aloitti pandemian aikana yrityksen nimeltään My Pet Alpaca. Ideana on viedä lasten luokse ystävällisiä eläimiä kohottamaan heidän mielialaansa. Diaz toivoo, että voisi tehdä samoin Johnny Deppille.

@mypetalpaca #johnny #justiceforjohnnydepp #alpaca #depp #amberheard #trial ♬ A Tu Lado – Paula Arenas
@mypetalpaca

♬ Puppy Love – Snikka