Lisa Rinna julkaisi tyttärensä biksukuvan – upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinnan ja näyttelijä Harry Hamlinin kuvankauniita tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin ovat tehneet viime aikoina näyttävää omaa malliuraa äitinsä jalanjäljissä. Molemmat nähdään usein kuumissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Tytär on osoittanut kuvillaan, että hänen malliuransa on hyvinkin vankalla pohjalla.

Tällä kertaa perheen äiti on julkaissut sosiaalisessa mediassa Amelian biksukuvan, jossa hän poseeraa ylväästi Tropic of C -merkin asussa. Äiti on syystäkin ylpeä tyttärensä malliurasta.

Viime aikoina 19-vuotias Amelia Gray Hamlin on seurustellut Kardashianit-sarjasta tutun 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. He vahvistivat seurustelunsa taannoin sosiaalisessa mediassa ja Disick on esitellyt tyttöystävänsä myös lapsilleen.