Naisen kainalossa kasvoi rinnan kokoinen paise – Dr. Pimple Popper riensi apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lipooma tarkoittaa vartalolla olevaa, pehmeät pattia, mikä on useimmin rasvakudoksen hyvänlaatuinen kasvain. Dr. Pimple Popper, eli Sandra Lee, on erikoistunut tällaisten paiseiden poistamiseen. Nyt vastaanotolle saapui nainen, jolla oli jättäkokoinen lipooma kainalossa.

Kainalon alueen paiseita on vaikea poistaa, koska alueella on suuria hermokudoksia. Tohtori Lee haluaa poistaa rasvapatin siten, että se ei mene rikki tai iho ei vahingoitu liikaa. Hän ei myöskään halua vahingoittaa potilaan hartiapunosta, mikä kulkee aivan patin takana.

Terveyskirjaston mukaan ihonalaiset patit voivat johtua monista syistä, joiden todennäköisyys vaihtelee patin sijainnin mukaan. Hyvänlaatuiset pehmytkudoskasvaimet ovat noin sata kertaa yleisempiä kuin pahanlaatuiset.