Räppäriteini tienasi 52 miljoonaa dollaria OnlyFans-tilillä – ensimmäinen miljoona kuudessa minuutissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Bhad Bhabie, oikealta nimeltään Danielle Bregoli, on tienannut yhteensä 52 miljoonaa dollaria OnlyFans-tilinsä avulla. Ensimmäisen miljoonan hän nettosi oltuaan kuusi minuuttia palvelun käyttäjänä. Hänellä on yhteensä 16 miljoonaa seuraajaa palvelussa.

Hän nousi takavuosina kuuluisuuteen vierailtuaan ongelmateininä Dr. Phil -ohjelmassa. Danielle tunnettiin ennen räppärin uraansa lähinnä Cash Me Outside -meemistä. Sittemmin Danielle Bregoli on tehnyt rahakkaita sopimuksia viime vuosien aikana.

Hän joutui aiemmin vieroitushoitoon reseptilääkeaddiktion vuoksi. Hänen menestymistään on epäilty, mutta 19-vuotias Bregoli julkaisi tuloistaan kuvakaappauksen Instagramissa. Hän on ostanut tienesteillään hiljattain talon eteläisestä Floridasta.