Frendit-fanien unelmakoti myynnissä – sisustettu suosikkisarjan tyyliin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on asetettu myyntiin todellinen Frendit-sarjan superfanien unelmakoti. Talo on suunniteltu ja sisustettu komediasarjan tyyliin. Vaikka Frendit-sarja sijoittui New Yorkiin, sijaitsee Frendit-teemainen koti Ohion osavaltiossa sijaitsevassa Daytonissa.

Muuten talo voisi käydä täysin suosikkisarjan lavasteista. Sen esikuvana on toiminut erityisesti Courtney Coxin sarjassa näyttelemän Monica Gellerin kotin. Kodin huoneiden seinät ovat violetin ja sinisen väriset tv-sarjan tavoin. Talosta löytyy jopa minikokoinen kylpyamme, ralliauton näköinen sänky ja runsain määrin muuta Frendeistä tuttua rekvisiittaa.

Talon myyjän mukaan hän katseli toistuvasti ja tarkkaavaisesti sarjaa saadakseen kotiin mahdollisimman paljon Frendit-henkeä. Ohiossa sijaitsevaa taloa on aikaisemmin vuokrattu Airbnb-palvelussa Frendit-teemaisena majapaikkana. Talo on nyt myynnissä Zillow-palvelussa 135 000 dollarin, eli noin 128 000 euron hintaan.