Honor julkaisi odotetun Magic4 Lite 5G -älypuhelimensa Suomessa

Digi · Stara.fi

Huaweista taannoin itsenäiseksi yritykseksi irronnut teknologiabrändi Honor on tuonut Suomessa myyntiin jo ennakkoon odotetun Honor Magic4 Lite 5G -älypuhelimensa. Uutuudessa toimivat myös Googlen palvelut. Tulevan Honor Magic4 -lippulaivapuhelimen kevytversion hinta on Suomessa 299 euroa, eli uutuus on kova haastaja keskihintaisten laitteiden segmentissä. Honor Magic4 Lite on varustettu peräti 4 800 mAh akulla ja 66 watin SuperCharge-pikalatauksella ja 120 hertsin FullView -näytöllä, joita harvoin nähdään tässä hintaluokassa.

Kuva: Honor Magic4 Lite

– Honor Magic4 Lite tarjoaa poikkeuksellista laatua niin laitteistossa kuin ohjelmistossakin. Se tarjoaa parhaan käyttäjäkokemuksen nykyiselle viihdettä janoavalle sukupolvelle. Innovatiiviset teknologiaratkaisumme, kuten HONOR FullView -näyttö ja 66 watin HONOR SuperCharge -pikalataus tarjoavat puhelimen käyttäjille erinomaisen älypuhelinkokemuksen, Honor Globalin toimitusjohtaja George Zhao kertoo.

Honor lupaa, että täydellä akulla voi käyttää jopa 17 tuntia sosiaalista mediaa, 13 tuntia videosovelluksia tai puhua 26 tuntia puheluita. Akku latautuu tyhjästä puolilleen vartissa. Laitteen kapeiden kehysten ansiosta 6,81-tuumainen Honor FullView -näyttö tarjoaa 94 prosentin näyttö-runkosuhteen. 1080 x 2388 pikselin teräväpiirtonäyttö tukee 16,7 miljoonaa väriä.

Kuva: Honor Magic4 Lite

Puhelimessa on AI-kolmoiskamera, jossa on 48 megapikselin laajakulmakamera, kahden megapikselin bokeh-kamera, kahden megapikselin makrokamera sekä LED-salama. Honor Magic4 Lite tukee 1080P videokuvausta 1920×1080 pikselin resoluutiolla. Dual View Recording -toiminto mahdollistaa samaan aikaan sekä etu- että takakameran tallentamisen. Lisäksi Micro Movie Mode tarjoaa mahdollisuuden yhdistellä videoita ilman ulkoisia sovelluksia. Muistin osalta Honor RAM Turbo (6GB+2GB) varaa taustasovelluksia pakkaamalla osan flash-muistista RAM-muistin käyttöön, jolloin 6 GB:n RAM voidaan laajentaa 8 GB:n kokoiseksi.