Kanye West jäi sairauslomalle – katosi julkisuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye ”Ye” West on vetäytynyt määrittelemättömän pitkälle sairauslomalle. Hän keskittyy hyvinvointiinsa ja etenkin mielenterveyteensä. Mies on tekemässä pesäeroa draamaan ja aikoo saada elämänsä järjestykseen avioeronsa ja siihen liittyvän mediaskandaalin jälkeen.

Kerroimme jo aiemmin, että Kanye West päätti lopettaa sosiaalisen median käytön. Sittemmin hän astui pois julkisuudesta. Entertainment Onlinen mukaan West on jatkanut eheytymistä, eikä miehellä ole kiirettä takaisin parrasvaloihin.

Tiedossa ei ole, missä Kanye West hoitaa mielenterveyttään. Hän on sopinut yhteishuoltajuudesta lastensa äidin, Kim Kardashianin kanssa. Ex-vaimo Kardashian seurustelee parhaillaan koomikko Pete Davidsonin kanssa.