Miksi Robin Packalen käyttää eriparisia kenkiä? Laulaja paljasti tyylinsä taustat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Robin Packalen on herättänyt huomiota kenkiin liittyvän tyylinsä vuoksi. 23-vuotias laulaja on nimittäin koko musiikkiuransa ajan nähty julkisuudessa eri paria olevissa kengissä. Robin ei toki ole ensimmäinen suomalainen artisti, joka on julkisuudessa käyttänyt eriparisia kenkiä, mutta nyt hän on paljastanut oman päätöksensä taustat.

Robin Packalen avasi NRJ-radiokanavan aamujuontaja Jere Siltalalle haastattelussa kenkätyylinsä taustoja. Tähden mukaan tavaramerkiksi muodostunut idea syntyi hänen vierailtua ystävänsä luona pari viikkoa ennen Frontside Ollie -hitin musiikkivideon kuvauksia. Ystävä oli ostanut samanlaiset kengät kuin hän, mutta ne olivat eri väriset.

– Minulla oli siniset ja hänellä punaiset. Menin käymään heidän luonaan ja näin ne kengät siinä eteisessä. Ne piti siinä tietysti laittaa eri päin jalkaan. Sitten syttyi valo päässä ja totesin, että tämähän on hauska idea. Sittemmin on aina ollut eriparikengät jalassa, Packalen paljastaa.

Packalen toteaa, ettei hän aina käytä vapaa-ajalla erivärisiä kenkiä. Tähden mukaan hänellä on melko vähän samaa paria olevia kenkiä, mutta esimerkiksi kauppaan tai yökerhoon mennessä hän saattaa luottaa perinteisempään kenkävalintaan. Packalen kertoo ihmisten toisinaan tunnistavan hänet jo pelkistä kengistä.