Blac Chyna hävisi oikeusjutun – ei saa miljoonakorvauksia Kardashianeilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sensaatiojulkkis Blac Chyna hävisi 100 miljoonan dollarin oikeusjutun Kardashian-Jennerin perhettä vastaan. Oikeudenkäynti sai sinettinsä maanantai-iltana 2. toukokuuta. Oikeudessa päätettiin, että 33-vuotiaan Chynan vaatimuksille ollut perusteita.

Entinen tosi-tv-tähti oli haastanut oikeuteen Kim Kardashianin, Khloe Kardashianin, Kylie Jennerin ja heidän äitinsä Kris Jennerin väittäen, että he herjasivat häntä ja tämä johti naisen tähdittämän realitysarja Rob & Chynan hyllyttämiseen. Los Angelesin korkeimman oikeuden tuomari Gregory W. Alarcon hylkäsi viime viikolla Kim Kardashiania vastaan nostetun kunnianloukkauskanteen sanomalla, että ei ollut todisteita kunnianloukkausväitteille.

Oikeuden tuomaristo, joka koostui seitsemästä naisesta ja viidestä miehestä, päätti, että perhe oli toiminut omien taloudellisten etujensa turvaamiseksi. Samalla tuomaristo totesi, että heidän sopimuksensa tuotantoyhtiön kanssa ei liittynyt Chynan sopimukseen millään tavalla, Page Six raportoi. Oikeudenkäynti kesti kaksi viikkoa. Blac Chyna on ilmoittanut valittavansa tuomiosta.