Pasha Pozdniakova poseerasi Dubaissa: ”Henkeäsalpaavaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Kurvitar kääntää katseet minne meneekin.

Tällä kertaa muhkeista muodoistaan tunnettu sometähti nähdään poseeraamassa Dubaissa, josta hän on viime aikoina julkaissut enemmänkin näyttävää kuvamateriaalia. Nyt hän poseeraa maailman korkeimman rakennuksen, Burj al Khalifan, edustalla ja kertoo näyn olevan henkeäsalpaavan.

23-vuotias Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.