Amber Heard todisti Johnny Deppiä vastaan – puhkesi kyyneliin oikeussalissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Virginiassa käynnissä olevassa oikeudenkäynnissä käsitellään Johnny Deppin ex-puolisoaan Amber Heardia vastaan nostamaa siviilikannetta. Runsaasti mediassa esillä olleessa oikeuskäsittelyssä kuultiin keskiviikkona Heardia, joka todisti Deppiä vastaan.

Amber Heard puhui todistajanaitiossa ensimmäisestä kerrasta, jolloin Depp tähden mukaan löi häntä. Heard kertoo kyselleensä Deppin tatuoinneista ja niistä yhdelle, jossa lukee ”wino”, eli juoppo. Tämä sai Headin mukaan miehen lyömään häntä.

– Nauroin koska luulin hänen vitsailevan. Hän läimäisi minua kasvoille. Nauroin, sillä en tiennyt mitä tehdä, ja hän läimäisi minua uudelleen, Heard kertoi Deadline-sivuston mukaan.

Heardin mukaan pariskunta sopi asian Deppin pyydeltyä anteeksi. Tähti kuvaili myös myöhempää tilannetta, jossa Depp syytti Heardia kokaiinin varastamisesta. Kyyneleisiin puhjennut Heard kertoi Deppin tehneen hänelle ruumiintarkastuksen ilman lupaa ja muun muassa työntäneen sormensa hänen vaginaansa.

Oikeudenkäynnissä kuultiin myös puolustuksen kutsumaa oikeuslääketieteellistä psykologia, joka kertoi ukovansa Heardin kärsivän Deppin aiheuttamasta traumaperäisestä stressihäiriöstä. Deppin nostama kanne koskee Heardin Washington Post -lehteen vuonna 2018 kirjoittamaa tekstiä. Siinä hän kertoi kokemastaan lähisudeväkivallasta mainitsematta Deppiä nimeltä.