Vain kukkaset rintojen peittona – Bella Hadid sykähdytti bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Taannoin ystävänpäivän kunniaksi supermalli jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän poseerasi kameralle Victoria’s Secretin alusvaatteissa.

Nyt Bella on osallistunut julkkisjuhliin näyttävässä asussa, jossa hänen rintojensa peittona nähtiin ainoastaan mustaan asuun kuuluvat mustat kukkaset. Rohkea asu ei ainakaan hidastanut maailman kauneimmaksi ihmiseksi taannoin valitun Hadidin juhlintaa.

Bella Hadid oli taannoin otsikoissa myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Huippumalli paljasti olleensa ilman alkoholia puolen vuoden ajan, ja paljasti päättäneensä lopettaneensa juomisen toistaiseksi. Tähden mukaan hän pelkäsi kontrollin menettämistä alkoholin käytön vuoksi.