Billie Eilishin asuvalinta kohahdutti gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nopeasti maailmanmaineeseen jo teini-ikäisenä noussut laulaja-lauluntekijä Billie Eilish teki todellisen läpimurtonsa Bad guy -nimisellä hitillään, jota seurasivat megasuositut When the Party’s Over ja Everything i Wanted -kappaleet. Nykyisin Eilish on todellinen popmaailman supertähti.

Taannoin muodonmuutoksen tehnyt ja uuden tyylin esitellyt Billie Eilish poseerasi nyt julkkisgaalassa asussa, joka nosti tarkoituksella hänen rintavakonsa pääosaan. Verkossa nähdään nyt lyhyt videopätkä siitä miten auliisti poptähti itse esitteli poveaan kuvaajille gaalan punaisella matolla.

Eilish kuohutti taanoin poseeraamalla vähäpukeisena somessa, sillä joidenkin fanien mielestä sellainen ei kuulunut Eilishin tyyliin. Sittemmin poptähti kertoi voivansa esitellä myös paljasta pintaa, sillä hänet nähtiin uuden julkaisunsa mainoskuvassa yläosattomissa.