Mitä gaalassa tapahtui? Toimittaja Ina Mikkola julkaisi itkuisen kuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen toimittaja ja juontaja Ina Mikkola oli mukana tiistaina järjestetyssä Suuri Journalistipalkinto -gaalassa. Nainen julkaisi Instagramin tarinoiden puolella ikävän päivityksen juhlan jälkeen. Hän ei ole kuitenkaan kertonut tilanteesta tarkemmin.

– Minä surullisena gaalan jatkojen jälkeen, jossa tapahtui ikävä asia, joka turhauttaa todella paljon. Yhteen iltaan voi mahtua paljon. Harmi, että päällimmäinen fiilis on nyt hyvin paska, Ina tilittää itkuisen kuvan kera.

Kuva ja teksti näkyvät ainoastaan 24 tuntia, joten ne ovat jo poistuneet palvelusta. Aiemmin illalla toimittaja vielä hehkutti viettäneensä gaalassa hauskaa ja tutustuneensa uusiin ihmisiin. Hän on tunnettu ohjelmasarjoistaan ja kirjoistaan.