Star Wars -faneja hemmotellaan Tampereella – näyttelyssä esillä harvinaisia keräilyesineitä ja rekvisiittaa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -faneille tarjoillaan tänä kesänä Tampereella harvinaista herkkua. Tampere-talon Unofficial Galaxies -kesänäyttelyssä tutustutaan Tähtien sota -fanimaailman keräilyesineisiin, rekvisiittaan, pukuihin ja harvinaisiin leluihin.

Sorsapuistosalissa heinäkuussa esillä olevassa näyttelyssä nähdään esineitä yhdestä maailman suurimmista Star Wars -yksityiskokoelmasta. Esillä on muun muassa elokuvissa nähdyt aidon kokoinen aavikkokiituri, pukuja, haarniskoja ja Anakin Skywalkerin työpöytä sekä tuoli.

Elokuvien rekvisiitan lisäksi esillä on harvinaisiakin Star Wars -leluja vuosilta 1977-1999. Koko perheelle sopivaan näyttelyyn voi halutessaan pukeutua elokuvasarjan teeman sopivasti. Teeman mukaan sonnustautuneille on sisäänkäynnillä jopa luvassa yllätys.

Unofficial Galaxies on esillä Tampere-talossa 1.-31. heinäkuuta 2022 tiistaista sunnuntaihin. 15-25 euron hintaisten yksittäislippujen lisäksi myyntiin tulee 59 euron perhelippuja.