Britney Spears alastomana somekuvissaan – sometauko päättyi rohkeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut erityisesti viime kuukausina aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Äskettäin asiaan piti tulla muutos, kun laulajatar paljasti olevansa raskaana ja vetäytyvänsä toistaiseksi somesta. Tauko ei kestänyt pitkään, sillä alkuvuoden alastonkuvien julkaiseminen sai eilen yllättäen jatkoa.

Tuoreissa kuvissa raskaudesta ei näy jälkeäkään, koska poptähti peittää alastoman vartalonsa vatsanseudun koiralla, jota hän pitää sylissään. Samalla hän on joutunut sensuroimaan kuvistaan jälkikäteen takapuolen, jonka päälle Britney on lisännyt punaisen sydämen.

Kertomansa mukaan Britney Spears odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan kihlattunsa Sam Asgharin kanssa. Spears ja Asghari tapasivat musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2015. Britneyllä on ennestään kaksi lasta, 16-vuotias Sean ja 15-vuotias Jaden ex-aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa.