Pasha Pozdniakova studiossa – muodollisesti pätevä poptähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Kurvitar kääntää katseet minne meneekin. Viime aikoina Pasha on lomaillut Dubaissa, mutta nyt hänet on ikuistettu studiossa.

Pozdniakova nähdään tuoreessa päivityksessään laulamassa studiossa, jossa hänellä oli yllään erittäin niukka musta toppi. Aika näyttää tuleeko kurvittaresta aito levyttävä artisti, mutta nyt hän sai laulettua studiossa kappaleen kolmen päivän harjoittelun jälkeen.

23-vuotias Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.