Entinen Ihmis-Ken on nyt leuat loksauttava povipommi – Jessica Alves sykähdytti juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Noin miljoona euroa ulkonäköönsä vuosien aikana käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen. Äskettäin Alves ilmoitti lopettaneensa kauneusleikkaukset ja keskittyvänsä jatkossa mielenterveyteensä.

Nyt Jessica on poseerannut julkkisjuhlien punaisella matolla ja osoittanut, ettei hän tarvitse enää kauneusleikkauksia. Kuvien perusteella hänen päätöstään on helppo ymmärtää. Alves on nykyisin todella näyttävä kurvitar, joka kääntää katseet minne meneekin.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.