Kanavapakettien laskut hämmentävät – mukana sähköpotkulautayhtiön nimi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni Discovery-kanavapaketteja hankkinut on törmännyt viime viikkoina yllättävään ilmiöön. He ovat saaneet suoraveloituslaskuja, joissa vaikuttaa lukevan sähköpotkulautoja vuokraavan Tierin nimi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Suoraveloitukset ovat herättäneet ihmetystä, sillä osa ilmoituksia saaneista ei ole koskaan käyttänytkään Tieriä. Discoveryn mukaan kyse on kuitenkin väärinkäsityksestä. Laskut eivät liity Tieriin, vaan englanninkielinen tier-sana tarkoittaa tässä yhteydessä Discovery-kanavapaketin tasoa.

Discoveryn viestintäpäällikkö Jenni Kokkonen kertoo eri kanavapakettien näkyvän laskussa eri tier-nimikkeillä, kuten Tier 1 tai Tier 2. Suoraveloituksista on tullut useita yhteydenottoja niin Tierille kuin Discoveryllekin. Kokkosen mukaan tekninen ongelma pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pian.