Robbie Williams suunnittelee rintaliivien ostamista – haluaa miestissinsä kuriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Robbie Williams on kertonut, että harkitsee rintaliivien käyttöä lavalla, sillä hänellä on heiluvat miesten rinnat. Samalla 48-vuotias laulaja myönsi, että hänen on yhä vaikeampaa näyttää seksikkäältä, koska hänen kehonsa tuottaa enemmän estrogeeniä iän myötä.

– Minun on ehkä käytettävä rintaliivejä lavalla. Ne pitävät myös selkäni paikoillaan. Miehet, älkää hävetkö käyttää tukiliivejä kaikkiin päivittäisiin tarpeisiinne, Williams ohjeistaa.

Radio Australissa puhunut Williams kertoo myös käyttävänsä peruukkia esiintyessään. Mies yritti saada kaljuuntumiseensa apua hiussiirränäisten avulla, mutta hänen hiuksensa ovat liian ohuet. Robbie Williams on tullut tunnetuksi Take That -yhtyeestä.