Mikä bikinikaunotar! Miss Suomi Viivi Altonen rentoutui Malediiveilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tamperelainen Viivi Altonen kruunattiin vuonna 2020 Miss Suomeksi. Yhteiskuntatutkimusta opiskeleva malli on viime päivinä lomaillut Malediivien aurinkoisessa miljöössä, josta hän on jakanut lomakuvia sosiaalisessa mediassa. Instagram-kuvissa tähti nähdään muun maussa ottamassa rennosti bikineissä rannalla.

– Viimeksi viime syksynä olin yhtä pitkässä reissussa ja tuntui, että työasiat ja koulu painoi silti takaraivossa. Ihanaa siis, että nyt oon ollut ihan ZEN, Altonen kirjoitti.

– Kahden viikon makoilun jälkeen alan olemaan pikkuhiljaa valmis arkeen.

Ei sillä, toiset kaksi viikkoa olisi mennyt ihan mielellään. Oisi pitänyt varmaan vaan jäädä vikaksi viikoksi tiskaamaan, missi jatkoi.

Altonen on lomaillut Malediiveilla vapusta saakka. Tähden lomakuvissa päästiin ihastelemaan myös aikaisemmin brunettina tunnetun tähden uudehkoa tyyliä. Altonen nimittäin päätti värjätä taannoin hiuksensa punaisiksi.