Britney Spears menee naimisiin – hääpäivä on jo sovittu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spears ja hänen kihlattunsa Sam Asghari ovat valmiita viemään suhteensa uudelle tasolle. Pariskunta on nimittäin vahvistanut menevänsä naimisiin.

Fitnesstähtenä ja näyttelijänä tunnettu 28-vuotias Sam Asghari paljasti Instagram-tarinoissaan parin valinneen o hääpäivänsä. Hänen mukaansa häiden tarkka järjestämispäivä pidetään kuitenkin edelleen salassa. Se paljastetaan julkisuuteen vasta häitä seuraavana päivänä.

– Elämämme ovat olleet kuin tosielämän satua. Hyvää äitienpäivää tulevalle kuningattarelleni, suutelukuvan itsestään ja Britneystä jakanut Asghari kirjoitti.

Joulukuussa 40 vuotta täyttäneen Britney Spearsin ja Sam Asgharin häiden ajankohta on herättänyt kiinnostusta mediassa siitä lähtien, kun he menivät syyskuussa kihloihin. Vuonna 2016 toisensa tavannut pariskunta odoottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan.