Rihanna kuvasi itseään kylpyhuoneessa – videolla jättisuosio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rihanna paljasti taannoin odottavansa ensimmäistä lastaan yhdessä poikaystävänsä, hiphop-tähti ASAP Rockyn kanssa. Raskaus on edennyt mukavasti, mutta äskettäin parisuhde koki kovia, kun ASAP Rocky pidätettiin Los Angelesin kansainvälisellä lentoasemalla parin palatessa lomalta.

Nyt Rihanna on esitellyt kurvikasta vartaloaan miljoonille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisi kylpyhuoneessa kuvatun videon. Siinä poptähti nähdään alusvaatteisillaan hoitamassa kasvojaan. Video sai jättisuosion ja keräsi nopeasti yli 15 miljoonaa katsojaa. Määrä kasvaa edelleen.

ASAP Rockyn ja Rihannan huhuttiin tapailevan jo vuonna 2020, mutta suhdehuhut saivat lopulta vahvistuksen keväällä 2021. Pariskunta ei ole paljastanut tarkempia yksityiskohtia raskaudesta. Toistaiseksi epäselvää on esimerkiksi se, milloin laskettu aika on.