Baldwinit paljastivat vauvan sukupuolen – seitsemäs lapsi syntyy syksyllä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin ja fitness-ekspertti Hilaria Baldwin ilmoittivat odottavansa tyttövauvaa. He ovat saaneet kuusi lasta kymmenen vuotta kestäneen avioliittonsa aikana. Seitsemäs lapsi syntyy loppuvuodesta.

– En malta odottaa tapaavani sinua, tyttäreni, Hilaria sanoo julkaisemallaan videolla.

Baldwinit ovat joutuneet kestämään paljon viime vuosina. Hilaria Baldwin sai vuonna 2019 kaksi keskenmenoa. Alec Baldwin laukaisi viime syksynä kohtalokkaasti aseen Rust-elokuvan kuvauksissa tappaen kameran takana työskennelleen kuvaaja Halyna Hutchinsin.

Pariskunta on valinnut laajalle pesueelleen perinteisesti espanjalaiset tai italialaiset nimet, mukaan lukien tyttäret kahdeksanvuotias Carmen ja yksivuotias María Lucía sekä pojat kuusivuotias Rafael, viisivuotias Leonardo, kolmevuotias Romeo ja yksivuotias Eduardo eli ”Edu”. Alecilla on myös 26-vuotias tytär Ireland Baldwin entisen vaimonsa Kim Basingerin kanssa.