Krista Siegfrids sai oman tv-ohjelman Hollannissa – reissaa sarjassa Euroviisumaissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomea Euroviisuissa vuonna 2013 edustanut Krista Siegfrids asuu nykyään perheineen Hollannissa. Suomen televisiossa muun muassa Uuden Musiikin KIlpailujen juontajana toiminut tähti on nyt saanut oman tv-ohjelman nykyisessä asuinmaassaan.

Krista Siegfrid juontaa OutTv-kanavan Krista’s Road to Eurovision -ohjelmaa. Siinä laualaja-juontaja valmistautuu Euroviisuihin matkustamalla eri viisumaissa. Suomessa sarja ei tosin valitettavasti ole katsottavissa.

– Vierailen joka viikko uudessa paikassa, jossa Euroviisutaikaa on tapahtunut! Seuraa upeaa reissuani aina Torinoon saakka, Siegfrids kirjoitti Instagramissa.

Siegfrids on mukana myös peräti kahdessa muussa viisuaiheisessa ohjelmassa, joita myös suomalaiset pääsevät seuraamaan. Youtuben Eurovision -kanavalla julkaistavassa Krista Calling -sarjassa tutustutaan viisujen kulissien taakse. 29. toukokuuta julkaistavassa Eurovision Song Celebration: Live-on-tape -ohjelmassa viisuartistit nauhoittavat esityksiään etukäteen siltä varalta, että he eivät voisi esiintyä livenä koronan vuoksi.