Kuivuvasta järvestä löytyi lisää ruumiita – luuranko tynnyrissä oli vasta alkusoittoa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Nevadan osavaltiossa sijaitsevasta Lake Meadista löydettiin muutama viikko sitten tynnyri, joka sisälsi ihmisjäännöksiä. Tällöin poliisi arveli, että järven kuivuessa löytyy lisää ruumiita. Hänen ennustuksensa kävi toteen.

Toisen ihmisen jäänteet löytyivät kuivuneesta Callville Baysta, joka on Lake Meadin osa. Henkilöä ei ole vielä tunnistettu ja hänen kuolinsyytä arvioidaan parhaillaan. Yhdysvaltojen suurimman keinotekoisen järven, Lake Meadin, pinta on laskenut historiallisen alas.

Hooverin padon maisemista otetaan juomavesi noin 40 miljoonalle ihmiselle. Lounais-Yhdysvallat kärsii vakavasta kuivuudesta. Aiemmin löytyneen ruumiin tutkinta on edelleen käynnissä, mutta vaatteiden perusteella hänen uskotaan menehtyneen 70–80-luvulla, CNN uutisoi.