Poliisi: 1,75 euron energiajuoma johti käsirysyyn Lahdessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen mies on otettu kiinni ryöstöstä epäiltynä Lahdessa. Myymälävarkauteen syyllistynyt mies oli paennut kaupan henkilökuntaa Mytäjäisten kauppaliikkeestä. Hän oli lyönyt kaupan henkilökuntaa ennen pakomatkaansa, mutta myyjä seurasi häntä Launeen perhepuistoon.

– Partiolle selvisi, että kolmekymppinen mies oli jättänyt maksamatta kaupassa 1,75 euron arvoisen energiajuoman, Hämeen poliisista kerrotaan.

Myyjien pysäyttäessä myymälävarkaan kaupan ulko-oville oli hän menettänyt malttinsa. Tilanne eskaloitui ja energiajuomavaras käytti väkivaltaa. Mies oli lyönyt nyrkeillä molempia myyjiä. Ja kaikki tämä yhden energiajuoman tähden. Väkivallan vuoksi rikosilmoitukseen kirjattiin ryöstö näpistyksen sijaan.