Yhdysvaltalaisia kuollut Bahamalla tuntemattomasta syystä – yksi selvisi sairaalaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Peräti kolme ihmistä löydettiin kuolleena Sandals Emerald Bayn lomakeskuksesta Bahaman Exuman saarella perjantaina. Neljäs henkilö kuljetettiin lentokoneella sairaalaan. Syy on vielä tuntematon.

Sairaalaan toimitettu nainen on lehtitietojen mukaan vakavassa tilassa. Viranomaiset yrittävät edelleen selvittää, mikä aiheutti kolmen perjantaina menehtyneen turistin kuoleman. Bahaman virkaatekevän pääministerin Chester Cooperin mukaan rikosta ei epäillä.

Bahaman kuninkaalliset poliisivoimat kertoivat lauantaina antamassaan lausunnossaan, että lomakeskuksen henkilökunta hälytti poliisin lomakeskukseen pian kello yhdeksän jälkeen perjantaina, kun yhdestä huvilasta oli löydetty mies tajuttomana.

Toinen mies ja nainen löydettiin menehtyneenä toisesta huvilasta. Kenessäkään kuolleessa ei nähty ulkoisia vammoja. Sen sijaan sairaalaan toimitettu nainen löydettiin kouristelemasta makuuhuoneessa, ja hänen tilansa on vakava, CNN uutisoi.