Aikamatkustaja varoittaa: ”Mannerlaatta repeää kahtia ja kaksi miljoonaa ihmistä katoaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikamatkaajaksi itseään kutsuva netinkäyttäjä on varoittanut ihmiskuntaa tulevista uhista. Hän väittää, että Yhdysvalloissa tapahtuu 14. heinäkuuta massiivinen maanjäristys, mikä repii mannerlaatan kahtia. Tapahtumaa kutsutaan nimellä The Great Split, eli suuri jakautuminen.

Kymmenet ihmiset ovat perustaneet tilejä TikTokiin väittäen, että he ovat aikamatkustajia tulevaisuudesta. Harva heidän ennustuksistaan on käynyt toteen. TikTokin käyttäjä Kawhi Leonard on yksi heistä ja käyttää nimeä @thehiddengod1. Yhtä videota on katsottu huikeat 6,7 miljoonaa kertaa.

Heinäkuun tapahtumien lisäksi aikamatkustaja väittää, että 9. elokuuta katoaa kaksi miljoonaa ihmistä eri puolilla maapalloa mystisesti samaan aikaan. Puolestaan 3. lokakuuta Stalker-nimiset olennot ilmestyvät ympäri maailmaa.

@thehiddengod1

Remember these dates #fyp #timetravel

♬ original sound – Tik Toker