Karma kosti murhaajalle – sai sydänkohtauksen hautaa kaivaessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinasta kotoisin oleva kuusikymppinen Joseph McKinnon on joutunut karman lain kostamaksi. Hän oli kuristanut 65-vuotiaan tyttöystävänsä Patricia Dentin heidän Trentonin kaupungissa sijaitsevassa kodissa. McKinnon oli aikeissa piilottaa ruumiin maan alle, mutta hän sai sydänkohtauksen kuoppaa kaivaessaan.

Hätäkeskukseen tehtiin ilmoitus pihalla maanneesta miehestä. Poliisit löysivät McKinnonin ruumiin. Paikalle kutsuttiin lääkintähenkilöstö, joka yritti elvyttää häntä tuloksetta. Tutkinnan aikana viranomaiset löysivät toisen ruumiin juuri kaivetusta kuopasta.

Rikostutkijat kertoivat, että Dent oli kääritty muovipussiin ennen kuoppaan asettamista. Naisen piti olla töissä Mount Vintage -golfkentällä kuolinpäivänään, mutta hän ei ilmestynyt töihin. Hän ei myöskään vastannut puheluihin tai tekstiviesteihin, Fox News uutisoi.