Katrie Dalerin äitienpäivä sai ikävän käänteen – soitti ambulanssin itselleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2012 Miss Helsinki Katrie Daler on seitsemänvuotiaan tytön äiti. Hän on julkaissut Instagramiin otoksia äitienpäivänsä aamusta, kun sai aamupalan vuoteeseen korttien kera. Samalla nainen paljastaa päivän aikana tapahtuneen käänteen hyvinvoinnissa.

– Vähän vastoinkäymisiäkin piti äitienpäivänä sattua, kun itselläni alkoi yhtäkkiä todella voimakas kaatava huimaus. Selvittiin onneksi säikähdyksellä, kun ainakin toistaiseksi kyse hyvänlaatuisesta asentohuimauksesta ja saatiin olo paranemaan pahoinvointilääkkeillä, Daler kertoo.

Nainen työskentelee itse ensihoitajana ja ambulanssin toiminta on tuttua omasta työstä. Nainen kirjoittaa: ”Suutarin lapsella ei ole kenkiä niin itsehän en itseäni osaa hoitaa”, ja kiittää samalla paikalla olleita rakkaitaan huolenpidosta.