Nainen halusi raskaaksi panokaverille – teki reikiä kondomeihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Länsi-Saksassa asuva nainen on vangittu seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän oli yrittänyt hankkiutua raskaaksi harrastaessaan seksiä panokaverina toimineen miehen kanssa. Kaksikko oli aloittanut seksisuhteen vuoden 2021 alussa, mutta naisen tunteet olivat syventyneet.

Neue Westfälische kertoo, että 39-vuotias nainen olisi halunnut vakituisen parisuhteen 42-vuotiaan miehen kanssa. Mies ei ollut kiinnostunut kertomansa mukaan muusta kuin seksistä ja sellaisella tasolla hän halusi suhteen myös pysyvän. Nainen yritti hankkiutua salaa raskaaksi tökkimällä neulalla reikiä kondomeihin.

Hän paljasti myöhemmin tekonsa miehelle. Mies soitti poliisille ja nosti asiasta rikossyytteen. Nainen tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen seksuaalisesta väkivallasta. Tuomari Astrid Salewski kertoi tuomioistuimelle, että he ovat tehneet oikeushistoriaa ennakkojutun kanssa.