Christina Milianin vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Viime aikoina Christina on toiminut työkseen myös Rihannan brändin biksumallina, eli ura laajentui ammattimalliksi. Taannoin perheenäiti sai myös perheenlisäystä poptähti-miesystävänsä Matt Pokoran kanssa.

Rihannan Savage X Fenty -alusvaatemerkin mallina nykyisin toimiva Milian nähdään tällä kertaa poseeraamassa bikineissä talon ovensuussa poseeraten. Asuvalinta sopii Christinalle upeasti, joten mallikaunottaren kiinnitys brändin mainoskasvoksi on oikea valinta.

Christina Milian kertoi nuorimman lapsen syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makasi sängyssä ja piteli vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi yksivuotiaan Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, 11-vuotias Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.