Nicole Scherzinger esitteli rantakuntoaan – ei pitänyt näppejä erossa rinnoistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin Pussycat Dolls -yhtyeen riveihin. Suunnitelmat kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan. Sittemmin tilanne on kuitenkin ehtinyt jo muuttua parempaan suuntaan.

Nyt laulavan tanssiryhmän päätähti on julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän videon, jossa hän tanssii bikinien yläosat yllään. Viettelevät tanssikuviot saavat varmasti ainakin miesten huomion, sillä Nicole ei kykene pitämään käsiään erossa rinnoistaan.

Taannoin Scherzinger yllätti faninsa julkaisemalla Instagramissa videon, jossa hän nauttii kylmästä kylvystä. Tähti viihtyi kolmen asteen lämpöisessä vedessä kuuden minuutin ajan. Kuvan yhteydessä eräs suomalainen käyttäjä kutsui Nicolen kokemaan sama Suomessa ja siihen supertähti myös vastasi. Hän haluaisi kokea avantouinnin ja revontulet. Pussycat Dolls -yhtyeen lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina toimimisesta.