The Rasmus käynnisti Euroviisujen semifinaalin – finaalipaikan kohtalo selviää pian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään selviää pääseekö Suomi finaaliin Italian Torinossa parhaillaan kisattavissa Euroviisuissa. Suomea laulukilpailussa edustaa tänä vuonna The Rasmus, joka sai hetki sitten kunnian aloittaa Euroviisujen toisen semifinaalin.

Ensimmäisenä esiintyneen The Rasmus -yhtyeen kilpailukappale on nimeltään Jezebel. Suomalaisyhtyeen esitys oli energinen ja visuaalisesti pelkistetyn tyylikäs. Esiintymislavalla somistuksena nähtiin joukko mustia suuria ilmapalloja. Esityksen tuoksinnassa yhtyeen laulaja Lauri Ylönen tarjosi viisuyleisölle myös silmänruokaa riisumalla paitansa.

Tänään toisessa semifinaalissa valitaan kilpailukappaleet, jotka kisaavat viikonloppuna vuoden 2022 Euroviisujen voitosta. Ylivoimainen ennakkosuosikki on tänä vuonna Ukraina, vaikkakin suosio perustuu niin sanotusti ulkomusiikillisiin seikkoihin.