Blac Chyna ryhtyi bikinimalliksi – kurvikas kaunotar jakoi kuumat kuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sensaatiojulkkis Blac Chyna hävisi 100 miljoonan dollarin oikeusjutun Kardashian-Jennerin perhettä vastaan. Oikeudenkäynti sai sinettinsä maanantai-iltana 2. toukokuuta. Oikeudessa päätettiin, että 33-vuotiaan Chynan vaatimuksille ollut perusteita.

Nyt Chyna on aloittanut uran bikini- ja uimapukumallina, ja hän esittelee tuloksia auliisti sosiaalisessa mediassa. Siellä hän on nyt julkaissut kuvasarjan, jossa poseeraa useissa eri ranta-asuissa.

Entinen realitytähti Blac Chyna haastoi oikeuteen Kim Kardashianin, Khloe Kardashianin, Kylie Jennerin ja heidän äitinsä Kris Jennerin väittäen, että he herjasivat häntä ja tämä johti naisen tähdittämän realitysarja Rob & Chynan hyllyttämiseen. Tuomioistuin päätti myöhemmin, ettei Chynalla ollut perusteita syytöksille kunnianloukkauksesta ja että perhe oli toiminut omien taloudellisten etujensa turvaamiseksi. Chyna kertoi valittavansa tuomiosta.