Euroviisujen finaalin esiintymisjärjestys julki – Suomi jälleen alkupäässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomea edustava rockyhtye The Rasmus selvisi torstaina järjestetyssä semifinaalissa mukaan Euroviisujen finaaliin. Finaali järjestetään lauantaina Suomen aikaa kello 22 alkaen.

Euroviisujen finaalin esiintymisjärjestys on nyt julkaistu. Illan avaa Tsekin We Are Domi -yhtye kappaleellaan Lights Off, ja viimeisenä esiintyy Viron Stefan kappaleellaan Hope. Suomen vuoro on neljäntenä.

The Rasmus esiintyy kilpailuissa jälleen alkupäässä, sillä yhtye oli torstain Semifinaalin ensimmäinen esiintyjä. Kaikkiaan mukana on 25 maata.

1. Tšekki: We Are Domi – Lights Off2. Romania: WRS – Llámame3. Portugali: MARO – Saudade, Saudade4. Suomi: The Rasmus – Jezebel5. Sveitsi: Marius Bear – Boys Do Cry6. Ranska: Alvan & Ahez – Fulenn7. Norja: Subwoolfer – Give That Wolf A Banana8. Armenia: Rosa Linn – Snap9. Italia: Mahmood & BLANCO – Brividi10. Espanja: Chanel – SloMo11. Alankomaat: S10 – De Diepte12. Ukraina: Kalush Orchestra – Stefania13. Saksa: Malik Harris – Rockstars14. Liettua: Monika Liu – Sentimentai15. Azerbaidzhan: Nadir Rustamli – Fade To Black16. Belgia: Jérémie Makiese – Miss You17. Kreikka: Amanda Georgiadi Tenfjord – Die Together18. Islanti: Systur – Med Haekkandi Sol19. Moldova: Zdob si Zdub & Advahov Brothers – Trenuletul20. Ruotsi: Cornelia Jakobs – Hold Me Closer21. Australia: Sheldon Riley – Not The Same22. Britannia: Sam Ryder – Space Man23. Puola: Ochman – River24. Serbia: Konstrakta – In Corpore Sano25. Viro: Stefan – Hope