Hilary Duff alastomana – some sekosi kuumista kuvista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Hilary Duff nousi aikoinaan kuuluisuuteen Lizzie McGuire -sarjan tähtenä. Nykyään How I Met Your Father -sarjan pääroolia esittävä 34-vuotias näyttelijä on nyt heittäytynyt rohkeaksi terveyslehden kuvia varten.

Hilary Duff nähdään Women’s Health -lehden kannessa ja sisäsivuilla alasti. Lehden haastattelussa tähti puhuu muun muassa siitä, kuinka ura parrasvaloissa vaikutti hänen kehokuvaan. Duff kärsi 17-vuotiaana syömishäiriöstä, mutta nykyään hän on sinut vartalonsa kanssa.

– Olen ylpeä kehostani. Olen ylpeä siitä, että se on tuottanut kolme lasta minulle. Olen paikassa, jossa olen saavuttanut rauhan vartaloni läpikäymien muutosten kanssa. Haluan myös ihmisten tietävän meikkitaiteilijan saaneen vartaloni hehkumaan ja jonkun laittaneen minut imartelevaan asentoon, Duff kertoi.

Duffin mukaan mielenterveydestä huolehtiminen vaikuttaa myös fyysiseen hyvinvointiin. Kolmen lapsen äiti kertookin terapiassa käymisen olleen yhtä tärkeää kuin fyysisen kuntoilun harrastaminen.