Odottamaton näky Jyväskylässä – kissa matkusti bussilla itsekseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bussimatkustajia odotti perjantaina 6. toukokuuta yllättävä näky jyväskylässä. Ihmisten lisäksi bussissa matkusti itsekseen kissa, joka ei suostunut poistumaan ajoneuvosta yrityksistä huolimatta.

15-vuotias, eli jo seniori-ikäinen kissa Mölli oli ilmestynyt Jyväskylä-Tikkakoski -väliä kulkevaan bussiin numero 22. Kissan kuvaillaan istuneen määrätietoisesti linja-auton takapenkillä. Kuljettaja oli yrittänyt päästää Mölliä ulos useaan otteeseen, mutta kissalla ei ollut kiire poistua kulkuneuvosta.

Hauskaa tilannetta puitiin jälkikäteen sosiaalisessa mediassa. Möllin omistaja Tiia Ahonen kertoi Iltalehdelle kissan livahtaneen karkuun avonaisesta ulko-ovesta. Facebook-ryhmien avulla kissaa etsinyt Ahonen sai viestin jonka mukaan bussissa oli nähty kissa, ja hän sai yhteyden sen kuljettajaan.

– Siellä se kissa tyytyväisenä istuskeli penkillä, niin kuin ei mitään olisi sattunut, Ahonen kuvaili.