Shanna Moaklerin suhdeskandaali jatkuu – raju purkaus netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Travis Barkerin ex-puoliso ja lasten äiti Shanna Moakler on kestosuosikki julkkiksia koskevissa skandaalijutuissa. Nyt nainen on julkaissut kryptisen viestin Instagramiin, jonka perusteella voi päätellä hänen eronneen poikaystävästään Matthew Rondeausta.

– Julkinen mulkku ei ole tunnereaktion arvoinen. Ei kannata stressata miehestä, joka ei voi olla sinun, koska hän haluaa olla kaikkien kanssa, 47-vuotias malli kirjoitti Instagram tarinoissa.

Hän vihjailee kaiketi 29-vuotiaan poikaystävän olleen uskoton. Pariskunnan suhde on ollut myrskyisä. He erosivat myös viime kesänä, mutta palasivat yhteen. Talvella heidän suhteessaan oli epäilty väkivaltaa ja Rondeau pidätettiin. Moakler myös julisti olleensa raskaana, kunnes kertoi positiivisen testin johtuneen laihdutuspillereistä.