Urjalan Makeistukkuun ilmestyi härski tuote – työnimi päätyi verkkokauppaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urjalan Makeistukun valikoimia internetissä selailleita on odottanut härski yllätys. Päällisin puolin viattomat keltaiset makeiset ovat saaneet nimekseen ”Karvaanmakuiset AnanasAnustapit”.

Makeisten myynnissä olevaa testierää kuvaillaan sitkeähköiksi, miedosti kirpeiksi ja ananaksen makuisiksi. Tuotekuvauksen mukaan karkit myydään kakkoslaatuna, sillä niiden työnimi päätyi lopulliseksi nimeksi pussiin. AnanasAnustapit herättivät hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

– ”Että mitähän v*ttua..”, hyräili varastomiehemme hyllytellessään saapuneita AnanasAnustappeja Makeistukun varastolla, kaupan sivuilla veistellään.

Urjalan Makeistukun kaupallinen johtaja Timo Tuominen vakuuttaa asiasta uutisoineelle MTV Uutisille kyseessä olleen mainostempun sijaan todellinen moka. Joku ei ollut saanut Ruotsin tehtaalla tuotteen lopullisen nimen ja tuotetiedot sisältänyttä tiedostoa. Testierissä vastaavia mokia tapahtuu todennäköisemmin kuin pitkään hyllyssä olleiden tuotteiden tapauksessa.