My Chemical Romance teki paluun – ensimmäinen uusi kappale kahdeksaan vuoteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen silmät peittäviä sivujakaushiustyylejä, pandakarhumeikkejä ja tiukkoja farkkuja ikävöivien rukouksiin on vastattu. Suuresta suosiosta nauttinut yhtye My Chemical Romance on tehnyt paluun.

Pop-punkista ilmaisuaan monipuolistanut My Chemical Romance on julkaissut uuden The Foundations of Decay -kappaleen. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen uusi kappale kahdeksaan vuoteen. Vuonna 2013 hajonnut yhtye julkaisi vielä vuonna 2014 ennenkuulemattoman Fake Your Death -kappaleen kokoelmalevyllään.

My Chemical Romance palasi keikkalavoille jo vuonna 2019 esiinnyttään Los Angelesissa, mutta korona torppasi suunnitelmat laajamittaisemmasta paluusta. Tänä vuonna yhtyeen suunnitelmissa on esiintyä Iso-Britanniassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Suomeen kiertue ei ulotu, mutta yhtye esiintyy Tukholmassa 14. kesäkuuta.