Nicole Coco Austin häviävän pienissä biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, joka tunnetaan kuitenkin julkisuudessa rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan. Niitä hän esittelee aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa. Ja nyt esittelyyn on päässyt myös muhkea kenkäkokoelma.

Nyt Coco nähdään poseeraamassa vihreissä biksuissa, joiden koko on häviävän pieni. Asu ei nimittäin peitä kuin hädin tuskin hänen intiimeimmät ruumiinosansa.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.