The Rasmus rokkasi tyylikkäästi Euroviisujen finaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian Torinossa on parhaillaan käynnissä vuoden 2022 Euroviisujen finaali, johon Suomea edustava The Rasmus selvisi aiemmin tällä viikolla euroviisujen toisesta semifinaalista. Yhtye edustaa Suomea kappaleella Jezebel.

Finaalilähetyksessä neljännellä sijalla esiintyvän The Rasmus -yhtyeen esitys oli semifinaaleissa nähtyyn tapaan myös finaalissa energinen ja visuaalisesti pelkistetyn tyylikäs. Esiintymislavalla somistuksena nähtiin joukko mustia suuria ilmapalloja. Kuten semifinaalissa, myös finaalissa yhtyeen laulaja Lauri Ylönen tarjosi yleisölle silmänruokaa riisumalla paitansa esityksen aikana.

Vuoden 2022 Euroviisu selviää siis tämän illan lähetyksessä. Ylivoimainen ennakkosuosikki on tänä vuonna Ukraina, vaikkakin suosio perustuu niin sanotusti ulkomusiikillisiin seikkoihin.