Uimapukulehden kannessa poseeraa yllätyskaunotar: ”OMG, olen Sports Illustrated -kansikuvatyttö”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilulehti Sports Illustrated julkaisee vuosittain perinteeksi muodostuneen uimapukunumeron. Erikoisnumeron kuvissa nähdään urheilijoiden ja fitness-nimien lisäksi myös toisenlaisista yhteyksistä tunnettuja tähtiä.

Sports Illustrated -uimapukunumerossa oli tänä vuonna mukana yllätysnimi. Realitytähtenä ja yrittäjänä tunnettu Kim Kardashian sai erikoisnumerosta oman kansikuvaversionsa laulaja Ciaran sekä malleina tunnettujen Maye Muskin ja Yumi Nun ohella. Kardashian poseeraa Greg Swalesin ottamassa kuvassa päällään oman Skims-vaatemerkkinsä nude-väriset bikinit.

– OMG, olen Sports Illustrated -kansikuvatyttö! Kuvat otettiin tammikuussa, ja tämän kansikuvan salassa pitäminen on ollut haastavaa! Kuvauksia varten matkustimme yhteen suosikkipaikoistani koko maailmassa, Dominikaaniseen tasavaltaan, Kim Kardashian hehkutti Instagramissa.