Nainen ei tiennyt olleensa raskaana – synnytti yllättäen vessan lattialle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva 21-vuotias Kaitlyn vastasi myöntävästi poikaystävänsä Kevinin kosintaan. Nainen oli suunnitellut, että käy ensin koulut loppuun ja astuu vihille vasta sen jälkeen. Lapset olisivat ajankohtaisia avioliiton solmimisen jälkeen. Kohtalo päätti toisin.

Kuntoiluun hurahtanut Kaitlyn alkoi yhtäkkiä voida pahoin kesken lenkkien. Hän oksenteli ja ajatteli sen johtuvan allergioista. Oireet pahenivat ja myöhemmin yhdellä vessareissulla hän sai valtavia kramppeja vatsaansa. Hänestä tuntui, kun joku olisi hakannut häntä pesäpallomailalla vatsaan. Hän kävi nelinkontin kylpyhuoneen lattialle ja tunsi jalkojensa välissä vauvan pään.

Hän ei voinut muuta kuin ponnistaa. Kahden ponnistuksen jälkeen kipu lakkasi ja hän näki lattialla vauvan. Hän oli shokissa, koska naisella oli ollut tavalliset kuukautiset koko ajan ja hän söi ehkäisypillereitä. Hän oli laihtunut aiemmin 15 kiloa.

Huudon myötä kylpyhuoneeseen saapunut Kevin oli pienokaisesta vähintään yhtä hämillään kuin Kaitlyn. Vauva oli liikkumaton, mutta alkoi itkeä pienen hetken jälkeen. Lääkintähenkilökunta pelkäsi vauvan saaneen aivovamman synnytyksen yhteydessä. Kevin sai tilanteeseen toimintaohjeet hätäkeskuspäivystäjältä ja ambulanssi saapui seitsemässä minuutissa. Perhe toimitettiin sairaalaan tutkimuksiin.

Kaksi tuntia myöhemmin lääkäri toi pienen vauvan vanhemmilleen ja kertoi, että maailmaan yllätyksenä saapunut pieni poika oli täysin terve.