Blac Dhynan asu käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sensaatiojulkkis Blac Chyna hävisi äskettäin 100 miljoonan dollarin oikeusjutun Kardashian-Jennerin perhettä vastaan. Nainen yritti valittaa tuomiosta asianajajansa kanssa, mutta anomus hylättiin. Sen jälkeen Blac Chynan asianajaja Lynne Ciani haukkui tapauksen tuomarin julkisesti.

Nyt Chyna on pyrkinyt karistamaan kirvelevän tappion mielestään suuntaamalla juhlimaan. Hänen asuvalintansa ei jäänyt varmasti keneltään huomaamatta, sillä se oli melko rohkea. Ja sellainen jota ei suomalaisissa ravintoloissa yleensä nähdä.

Kardashian-Jennereiden asianajaja kutsui Chynan viimeisintä hakemusta ainoastaan yritykseksi pelastaa kasvonsa oikeudessa häviämisen jälkeen. Entinen tosi-tv-tähti oli haastanut oikeuteen Kim Kardashianin, Khloe Kardashianin, Kylie Jennerin ja heidän äitinsä Kris Jennerin väittäen, että he herjasivat häntä ja tämä johti naisen tähdittämän realitysarja Rob & Chynan hyllyttämiseen.