Varustamo lupaa rahat takaisin, jos risteilyalus katoaa Bermudan kolmiossa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Atlantin valtamerellä sijaitseva Bermudan kolmio on alue, jossa lukuisten laivojen ja lentokoneiden väitetään kadonneen mystisesti. Nyt laivavarustamo Norwegian Cruise Line on tarjonnut huolestuneille matkustajille rahallista hyvitystä mahdollisessa yllättävässä katoamistilanteessa.

Varustamo tarjoaa risteilymatkoja New Yorkista Bermudaan yhtiön tuoreella Norwegian Prima -aluksella. Hytti kahden päivän risteilyllä maksaan noin 1 700 euroa. Mirror-lehden mukaan matkustajille luvataan hyvittää hinta, jos laiva katoaa.

– Älä huoli Bermudan Kolmion risteilyllä katoamisesta. Matkalla on 100-prosenttinen palautusaste. Siinä harvinaisessa tapauksessa että katoat, saat rahasi takaisin, yhtiö lupaa verkkosivuillaan.

Bermudan kolmiolla tapahtuneille katoamisille tarjotut selitykset vaihtelevat hirmumyrskyistä, metaanikaasuista ja merirosvoista aina korkealentoisiin teorioihin ufoista, Atlantiksen asukkaista ja aikavääristymistä. Tilastojen mukaan Bermudan kolmiossa ei kuitenkaan tapahdu keskimääräistä enempää onnettomuuksia.